Регион

Катастрофа затрудни движението на входа на Димитровград

Катастрофа стана следобед на входа на Димитровград откъм Хасково.

Шофьорка с автомобил Сузуки е намалила скоростта, за да направи ляв завой, когато в нея отзад се е ударил микробус Мерцедес. От сблъсъка Сузукито е изхвърчало в крайпътна градинка.

При инцидента е пострадал един човек, който е откаран за преглед в Спешно отделение на хасковската болница.

Движението в района беше затруднено до разчистването на ударените коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.08.2024 16:06 16:06

Много непрофесионално написана новина.
🙁 Нека поразсъждаваме, каква информация ни носи новината. От така написаният текст : „“Шофьорка с автомобил Сузуки е намалила скоростта, за да направи ляв завой,…… “ става ясно (предполага се), че шофьорката се е движела нормално, в най-лявата лента, т.нар. секция за ляв завой, щом не е пояснено допълнително къде се е движела… и продължавайки изречението : „… когато в нея отзад се е ударил микробус Мерцедес.“ (обърнете внимание на думата „отзад“) авторът ни праща в заблуждение, че шофьорът на микробуса е виновният.
За щастие има достатъчно снимки за да се види: 1. Къде се е движел микробусът и че няма как той да удари ОТЗАД завиваща наляво кола. 2. Има снимка на ударената кола, която забележете е ударена от лявата страна, а не отзад, както твърди авторът. 3. Заключение : Шофьорка с автомобил Сузуки се е опитала да направа ляв завой, от крайна дясна лента, пресичайки пътя на Микробуса.

Възмутена съм от начина, по който ни се поднасят новините 🙁

Last edited 1 month ago by Анонимен
Back to top button