Хасково

Само две двойки засега искат да си кажат „да“ в Хасково на 12.12.12

ПръстениСамо две двойки засега са заявили желание да сключат граждански брак на сакралната дата 12.12.12 в Хасково, съобщи пресаташето на администрацията Бояна Тодорова.

Тъй като денят е сряда ритуалите няма да бъдат изнесени. 

Мненията на астролозите за тройното повторение на съдбовното число 12 са противоречиви. Според едни датата е много подходяща за сключване на брак, а други не съветват да произнасяме съдбовното „да“. 

12 са месеците в годината и Христовите апостоли. Числото се дели на сакралната цифра 3. Толкова пъти се повтаря 12 в съдбовната дата. Според едни тълкувания тройката носела войнствената енергия на планетата Марс и можело да донесе неуредици и конфликти в брачните отношения, че дори и развод. Според други астролози бракът, сключен на 12.12.12 г., ще е силен за съпрузи, които комбинират в живота две доста противоположни неща – бурна сексуалност и невинна романтичност.

Другата интересна дата до края на годината е 20.12.2012. Тя е огледална и е последна за това столетие. Следващата е след 100 години и е 21.01.2101 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button