Регион

Свиленград и Любимец ще се учат на добро управление

Община СвиленградОбщините Свиленград  и Любимец ще се учат на добро управление по  проект за укрепване на административния капацитет и по-ефикасно управление в общинските администрации. Стойността на проекта е близо 200 000 лева, а срокът на изпълнение – 18 месеца.

Целта е да се  подобрят организационните и работните процеси,  да се оптимизира структурата на администрацията и да се повиши  ефективността от нейната работа. Ще бъдат  идентифицирани проблемни области на двете администрация и ще се  приложат механизми, които да доведат до подобрена координация,  по-ефикасно управление на общинските структури и оптимално използване на ресурсите.

Като резултат от проекта се очаква подобрена организация, работни процеси и координация на общинските администрации, подобрена ефективност, ефикасност и икономичност от дейността им, съобщават от община Свиленград.

В рамките на проекта ще бъдат сформиране на 8 работни групи – по 4 във всяка община,  и провеждане на работни срещи  за обсъждане на индивидуални работни планове, длъжностни характеристики и роли в организационната структура, разработка на ръководства,  наръчници и системи за подобряване на работните процесите и координацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button