Регион

Полицаи хванаха за измама търговци на животни от Харманли

Търговци на животни от община Харманли са заловени за измама в Крумовградско, съобщават от областната дирекция на МВР в Кърджали.

Гастрольорите пристигнали с микробус в село Рогач, разпитали за стопани, които продават животни и стигнали до възрастна жена. Те я убедили, че имат уговорка със сина й и тя им предала домашно животно, което да бъде платено по-късно.

След като разбрал за измамата синът й подал сигнал в полицията. Криминалистите бързо разкрили извършителите от Харманлийско, призовали ги в полицейското управление за снемане на обяснения, след което те издължили необходимата сума на семейството от Рогач.

Измамените изказват своята благодарност към полицаите Сезгин Тасим, Младен Гинев и Веселин Карамфилов, които бързо са разкрили извършителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.08.2024 17:38 17:38

КАЛАЙДЖИЙ КАЛАЙДЖИЙ

Анонимен
Анонимен
13.08.2024 17:38 17:38

КАЛАЙДЖИЙ КАЛАЙДЖИЙ

Back to top button