Любопитно

Младежкият център с отличие заради два уникални фестивала

Общинското предприятие Младежки център в Хасково получи отличие от Българската асоциация на работодателите в областта на културата и Граждански институт.

Признанието е част от наградите „ПроКултура“ за принос към разширяването на достъпа на младите хора до култура, допълват от общината.

Дипломата за Младежкия център е в категория „Общински културен институт“. Тя се връчва по повод организирането, провеждането и утвърждаването на два фестивала, които нямат аналог в България.

Младежкият център и общината са инициатори и организатори на единствените по рода си Национален фестивал на камерния танц и Национален фестивал на коледната и новогодишна песен.

Наградите „ПроКултура“ бяха връчени в Бургас по време на Националната конференция „Достъп на младите хора до култура“. Форумът и наградите се организират по повод Международния ден на младежта и са под патронажа на Министерството на културата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button