Хасково

Пожар затвори пътя до Ходжова чешма край Хасково

Пожар със силно задимяване гори край Хасково в района на Ходжова чешма, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Заради гъстия дим и пламъците отсечката от стария международен път в района е затворена. Полиция отбива автомобилите на разклона за квартал „Република“ до самата чешма и на пътния възел за Узунджово.

Пожарът е пламнал следобед край пътя и е обхванал сухи треви, в близост до които има складове, цехове и вили. Димът от пожара се виждаше от града.

Пожар

Малко преди 18 часа пожарът беше изгасен, а движението по пътя – възстановено. Изгорели са две бараки, като няма пострадали хора. На място остават дежурни огнеборци.

Почти по същото време е подаден сигнал за пожар в слама и суха трева в село Подкрепа, съобщиха за Haskovo.info от областната противопожарна служба.

Пожар

Междувременно пожар избухна в село Дъбовец, община Любимец. По първоначална информация огънят е тръгнал от населеното място и е стигнал до гора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
15.08.2024 14:00 14:00

Някъде да виждате канаФка почистена,всичко е обрасло с треви до кръста боклуци… Каво да се очаква…?

Back to top button