Хасково

КАТ – Хасково получи два високопроходими автомобила

Пътна полиция – Хасково вече разполага с два нови високопроходими автомобила „Шкода Кодиак“.

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов връчи днес ключовете на общо 90 високо проходими коли за пътните полицаи в страната. Автомобилите са с 5-годишна пълна гаранция.

„Това е още една малка крачка в битката, която водим с пътния травматизъм. Убеден съм, че с подобни малки, но сигурни крачки, ние ще излезем победителите в тази битка“, каза Стоянов.

ПолицияТой припомни, че става въпрос за обществена поръчка, по която следва да се доставят общо 467 автомобил. Тя е обособена в три позиции – 35 високоскоростни, които пътните полицаи получиха, втората е за 200 леки, част от които са вече доставени, и трета е тази от 227 автомобила, първите от които днес вече са факт. Останалите ще бъдат получени през следващите месеци.

ПолицияHaskovo.info припомня, че през юни и юли пътните полицаи в Хасковска област получиха три нови Фолксвагена и две високоскоростни БМВ-та, които са за контрол основно на автомагистрала „Марица“.

КАТ – Хасково получи високоскоростни патрулки, чакат се още 16 нови коли

Още мощни автомобили за хасковската Пътна полиция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button