Хасково

Сигнали за безводие в жегите и неасфалтирани улици след нов водопровод

Сигнал за неасфалтирани улици след полагането на нов водопровод в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info.

Живеещите в района на новия парк зад ДНА се жалват, че след края на ремонтните работа изкопите на улиците „Генерал Колев“ и „Филип Тотев“ все още не са асфалтирани.

От общината обясниха пред Haskovo.info, че мястото все още се води строителна площадка, но за удобство на хората им е позволено да преминават с колите си от там. Има забавяне със завършване на работата, но се очаква до края на август разкопаните участъци да бъдат асфалтирани.

Ремонт

Междувременно жители на хасковското село Криво поле се оплакаха, че са на воден режим. Два дни вода имала едната половина на селото, а след това другата. Те се оплакват от служител на ВиК, който не се отзовавал на сигналите им за течове.

Според тях от авариите изтичала доста питейна вода, което е причина селото да е на сухо в жегите.

От ВиК – Хасково коментираха, че заради сушата е паднало нивото на водата в кладенците. Търси се вариант за селото да бъде осигурен още един водоизточник, с което да се разреши проблема.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасан
Хасан
15.08.2024 17:42 17:42

Защо споменавате само едно село като повечето села нямат вода и са по зле от криво поле

ВИ К
ВИ К
16.08.2024 6:49 6:49

Безводието е не само в селата около Хасково но в целия град водата спира с часове това се дължи на некадърното управство на шеф Желязков и нач.район селски Каракехайов който от десет години е пенсионер и още седи там като насаден пуяк да цица заплата и пенсия цялото ВиК вони от корупция и некадърност докато такива хора управляват дружеството

Анонимен
Анонимен
17.08.2024 19:06 19:06
Отговор до  ВИ К

Споко, идва ново ръководство…по-кадърно хаха

Анонимен
Анонимен
18.08.2024 17:10 17:10
Отговор до  ВИ К

ВиК мрежата не е ремонтирана от време оно.Това е причината.Сега нали ще има много пари…дано новият шеф ги усвои по предназначение, а не за собствени и нечии други партийни нужди.

Back to top button