Спорт

7 медала за „АидаНет“ от националното по карате в Добрич

КаратеЕдин златен, четири сребърни и два бронзови медала спечелиха каратеките на „АидаНет Вадо – рю“ на Национална купа по Карате за старша възраст, младежи и девойки.

Състезанието се проведе през уикенда в Добрич. В надпреварата взеха участие близо 100 състезатели от 18 клуба от страната. 

Възпитаниците на „АидаНет Вадо – рю“ бяха петима.

При младежите със злато и сребро се окичи Егемент Сербес. Той стана първи на „кумите“ в категория 68 килограма и втори на „ката“.

При девойки старша възраст Ваня Ривова донесе на клуба две сребърни отличия – на „кумите“ в категория +54 килограма и на „ката“ в индивидуалната надпревара.

При юноши старша възраст Петър Ангелов и Джем Наджиб спечелиха за хасковския отбор два бронзови медала на „кумите“ съответно в  категориите 52 килограма и +70 килограма.

Отбор „ката“ при младежите в състав Егемен Сербест, Петър Ангелов и Васил Ривов прибавиха в актива на „АидаНет Вадо – рю“ още едно сребърно отличие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button