Спорт

Танцьори от „Гранд“ в майсторски клас и с престижно класиране

ГрандДвойката Вълкан Дечев и Лилия Петрова от „Гранд“ станаха първи в клас 18С на провелия се през уикенда в Ямбол турнир по спортни танци „Диана Къп“. Златното отличие им донесе точките, които им бяха необходими за преминаване в по-висок клас. Така вече възпитаниците на Павлина Вълчева и Николай Манолов вече ще се състезават в майсторски клас В.

За втора година турнирът в Ямбол е международен. В него взеха участие двойки от 14 държави – Русия, Италия, Германия, Словения, Румъния, Македония, Хърватия, Израел, Сърбия, Босна и Херцеговина, Чехия, Полша, Гърция и България.

ГрандПри юношите старша възраст Любослав Стоев и Мирослава Дойчева станаха трети след представителите на Русия и Пловдив. „Представянето им беше много добро. За първи път се случва след състезанието състезатели, съдии  и треньори да идват и да ги поздравяват“, коментира Николай Манолов.

Според него напредъкът на Мира и Любо се дължи на усилената им подготовка за световното в Унгария миналия месец и затова колегите им виждат хасковската двойка в друга светлина.

На „Диана Къп“ участва и още една хасковска двой – Хари Тончев и Стайка Проданова. Те станаха осми при юноши младша възраст.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
15.10.2012 14:15 14:15

И що не споменахте, че двойката Ви е първа от участвали три танцови двойкив клас 18 С,и че масторският клас за танците е МЕЖДУНАРОДЕН
Нали сте за истинска информация, напомням Ви че има Интернет и там пише всичко

Анонимен
Анонимен
15.10.2012 20:22 20:22

Турнирът е и международен и национален. Вълкан и Лидия са се състезавали само в националната част, но турнирът е международен.

берг
берг
15.10.2012 21:10 21:10

Хасковлия ,
явно нещо те дразнят постиженията на танцьорите от Гранд ,но разбира се ,че не е тайна колко двойки са участвали на турнира ,навсякъде в интернет има разпечатки от резултатите .
И тъй като явно се занимаваш с танци ,но явно на недостатъчно високо ниво ,за да знаеш кои са майсторските класове ,също може да видиш в нета или направо позвъни да питаш в БФСТ ,ако няма да те е срам да кажеш ,че имаш общо с танците ,а не знаеш ,че не само Международен е майсторски клас , а В и А също .
Не би трябвало хора занимаващи се с танци да са завистливи . Танцувай и бъди щастлив/а.

кали
кали
15.10.2012 23:55 23:55

какви са тези изблици на злоба,много важно:( все някой гледа как да успорва успехи ,всички двойки от Гранд са достойни за уважение с това което постигат БРАВО НА ЛЮБО И МИРА И НА ВЪЛКАН И ЛИЛИ И НА ВСИЧКИ КОИТО СА УЧАСТВАЛИ В СЪСТЕЗАНИЕТО ,АДМИРАЦИЙ ЗА ТРЕНЬОРИТЕ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС !

toro
toro
16.10.2012 16:02 16:02

Хасковлия, а ти на кое място се класира, че нещо не разбрах !

Back to top button