Любопитно

Единадесетокласничка с две награди за есе и реферат от международен конкурс

Хасковска единадесетокласничка е завоювала две награди от Международния ученически конкурс „Заедно в 21 век“. Златина Петкова от 11д клас на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ е взела призове за есе и реферат.

В категория „Творби на руски език“ Златина е класирана втора с есе на тема „Память“, а в категория „Реферати“ – трета с реферат по темата „45 години от полета на първия български космонавт“.

Награждаването на отличените ученици ще бъде след месец в Руския културно – информационен център в София. Призове ще има и за консултантите и научните ръководители на спечелилите ученици.

Консултант и научен ръководител на хасковската единадесетокласничка е дългогодишният преподавател по руски език в Хасково Диана Желязкова.

Конкурсът „Заедно в 21 век“ се организира от Фондация „Устойчиво развитие за България“ заедно със Синдиката на българските учители, Националния дворец на децата, Съюзите на българските писатели и журналисти и е подкрепен от Министерството на образованието и науката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button