Любопитно

И децата на Хасково ще рисуват „С Хасково в сърцето“

Пленерът се организира за втора поредна година за Дните на Хасково

И най-малките художници в Хасково ще станат част от националния пленер по живопис, който тази година е на тема „С Хасково в сърцето“.

Пленерът с участието на 8 художници ще се проведе в парк Кенана от 28 август до 1 септември, а два дни по-късно малките творци ще имат възможност да нарисуват своите картини в арт пространството пред галерия „Форум“.

В минипленера ще участват децата от Арт школа „Дъга“ към Младежкия център и школа „колорит“ към Читалище „Заря“. Поканени обаче са всички, които искат да грабнат четките. На всеки бъдещ художник ще бъдат осигурени материали за рисуване и възможност за творческа изява.

Пленерът се организира за втора година като част от Дните на Хасково. На 2 септември ще бъде открита изложбата на осемте художници, а ден по-късно пред галерията ще бъдат показани творбите на малките творци.

8 художници на националния пленер „С Хасково в сърцето“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button