Хасково

Закриха още една паралелка, 187 свободни места в гимназиите

Срокът за кандидатстване е 11 септември

Още една паралелка е закрита в училищата в Хасковска област с прием след 7 клас, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

По искане на директора заради липса на ученици е закрита паралелката „Лозаро-винарство“ в свиленградската ПГССИ „Христо Ботев“.

Haskovo.info припомня, че след първо класиране бяха закрити две паралелки. Едната е в СУ „Христо Ботев“ в Ивайловград – монтьор на транспортна техника, а другата е новата специалност „Възобновяеми енергийни източници“ в димитровградската ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

187 са свободните места в училищата след четвърто класиране.

Кандидатстването се осъществява до 11 септември. Учениците подават в избраното от тях училище със свободни места заявление до директора и оригиналите на документи за кандидатстване. Резултатите се обявяват в училището.

Утвърждаването на реализирания държавен прием става до 14 септември.

Закриват две паралелки след първо класиране в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button