Хасково

Продължава гладът за шофьори, инженери и обслужващ персонал

Информация за свободните работни места можете да получите в Бюрото по труда в Хасково

Голяма част от обявените свободни работни места в Бюрото по труда в Хасково за специалисти и обслужващ персонал продължават да бъдат вакантни вече месеци наред.

И тази седмица справката на Агенцията по заетостта сочи, че се търсят доста международни шофьори, инженери, монтажници и обслужващ персонал в заведения и хотели.

Ной-много са местата в обслужващия сектор. Работодатели са обявили 14 свободни позиции за сервитьори, 6 за бармани и още толкова за готвачи. Търсят се и хостеси, рецепционисти и чистачи. Не липсват предложения и за различни позиции в магазини.

Остава голям броят и на свободните работни места за шофьори. Близо 30 са те за международни превози. Специалисти липсват и в други сектори като например машиностроенето. Голям брой са местата инженери с различни специалности.

В Бюрото по труда са обявени и 4 учителски места – по топлотехника, електротехника, математика и информационни технологии.

Информация за свободните работни места можете да получите в Бюрото по труда в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.08.2024 14:18 14:18

Глад мори добитъка. (с)

Анонимен
Анонимен
18.08.2024 17:38 17:38

Когато започнете да вдигате заплатите,няма да има глад за кадри…но специално за Хасково ,изпуснахте момента,то хора не останаха…

Meco Mecov
Meco Mecov
18.08.2024 21:43 21:43

Специалисти няма да намерите!
Насочете се към инжИнерите!

Мнение
Мнение
18.08.2024 22:06 22:06

Специалисти се създават, обучават, и пазят. От небето няма да паднат. На времето когато търсих работа по Специалността си ме питаха: тебе кой те изпрати? На кой си човек? Какво търсиш тука?
И Хасково се поизпразни…..

Back to top button