Хасково

Мъж блъсна кола в Харманли и избяга, жена е пострадала при инцидента в Хасково в петък

Две жени са пострадали при катастрофи в Хасково и Харманли през последните дни

18-годишно момиче е пострадало, след като колата й е била ударена от друг автомобил в Харманли тази нощ, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал 5 минути преди 1 часа. По булевард „България“ се е движило БМВ, управлявано от 38-годишен мъж от ловешко село. При маневра на ляво той е отнел предимството на 18-годишната харманлийка и се е ударил в предната част на Мерцедеса й.

След инцидента мъжът е изоставил колата си и е напуснал местопроизшествието. По-късно е открит и тестван за алкохол и дрога като пробите са отрицателни, уточняват от полицията.

18-годишното момиче е прегледано в болница и освободено за домашно лечение.

За домашно лечение е освободена и 74-годишната жена, която беше откарана за преглед в болница след катастрофата в Хасково в петък. Инцидентът стана на бул. „Освобождение“ до оранжевия мост.

Заради недостатъчна дистанция лек автомобил Mini One, управляван от 22-годишен мъж, се удари в Мазда с водач на 49 години от Кърджали.

Лека катастрофа и нерви в трафика до Оранжевия мост в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button