Любопитно

Започва записването за турнир по табла с водещ Шкумбата

Първата награда е почивка в спа комплекс

Турнир по табла с водещ шоуменът Димитър Туджаров – Шкумбата е част от празничната програма за Дните на Димитровград тази година.

Той ще се проведе на 31 август, а записванията за него започват от днес в Туристическия информационен център в града.

Участниците в турнира по регламент ще играят по една игра от „обикновената табла“ и чрез преки елиминации победителите в двубоя се класират за втори тур. Ще се играят 2 от 3 игри. При равен ще се играе последна игра за определяне на победителя.

Освен за престижа на победители, участниците ще печелят и награди. Първият ще получи тридневна почивка за двама в спа комплекс, класираният на второ място ще получи сувенирна табла и кашон узо, а третият – сувенир.

От Община Димитровград уточняват, че право на участие имат само пълнолетни, а жребият ще се тегли в деня на турнира. Тогава всеки, който не е успял да се запише за участие ще може да го направи на място на централната алея на бул. „България“ в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button