Хасково

Запълват дупки на общинските паркинги в Хасково, наесен цялостна маркировка

Пълен ремонт на двата паркинга предстои през есента

Козметичен ремонт на двата големи общински паркинги в Хасково – „21 век“ и „Аида“ започна от днес.

Работници на общинското предприятие „Екопрогрес“ започнаха изрязване на асфалта в най-компрометираните участъци от паркингите и предстои да ги запълнят.

В момента няма как да се прави цялостен ремонт, от какъвто съоръженията имат нужда, тъй като през лятото са много натоварени заради многото гости на града, коментираха пред Haskovo.info от Община Хасково.

ПаркингПрез есента, когато натовареността е по-слаба, предстои полагане на изцяло нова маркировка и на двата паркинга.

В момента особено на паркинга до комплекс „21 век“ тя е почти изцяло изтрита и паркоместата са обособени така, че автомобилите на практика трудно паркират в тях.

Паркинг

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кметя
Кметя
19.08.2024 16:29 16:29

Господата от кметството елементарно е да се направи ремонт и 2 паркинга , до Х Айда и 21 век. Събота и неделя като гледам паркингите са почти празни и двата. В рамките на двата почивни дни могат да се от ремонтират на пълно. Полагане на асвалт и маркировка. Имали желание може всичко да се получи. Ще се бръкнете за нощен труд на работниците ви. И да почиват през работните дни.

Анонимен
Анонимен
19.08.2024 17:31 17:31
Отговор до  Кметя

Паркинга на 21 век е в ужасно състояниев. всеки си спира където си иска, защото маркировка няма пък дупките са повече от равния асфалт

Back to top button