Регион

Заради ремонти: прекъсвания на тока в 3 града, в Ивайловград без вода

Части от Димитровград, Свиленград и Симеоновград днес са без ток, а на Ивайловград са без вода заради ремонтни дейности.

Прекъсвания на електрозахранването има в димитровградския район, заключен от улица „Ромен Ролан“ до Неделния пазар и спортна зала „Младост“. Очакванията са електрозахранваането да се нормализира до 15 часа.

Спирания на тока заради ремонтни дейности има още в Симеоновград и Свиленград. Ремонти в Димитровград ще има утре, а в Свиленград и в петък. График на ремонтите вижте ТУК.

Част от Ивайловград днес пък е без вода заради реконструкция на водопровод на улица „Любимец“, съобщават от общината. Водоподаването по улицата е прекъснато между пресечките с ул. „Витоша“ и ул. „Армира“. Прогнозата е водата да бъде пусната до 14 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
РИЛСКИ
РИЛСКИ
22.08.2024 15:45 15:45

Цялата област е съсипана от безводието заради некадърното управление на ВиК дано новият шеф нещо направи по въпроса просто трябва смяна на некадърните ръководители които нямат капацитет да работят във ВиК

Back to top button