Хасково

Украинец буйства в заведение, изчезва му златната гривна

Полиция41-годишен украински гражданин е заявил, че златната му гривна е открадната.

Той обяснил на полицаите, че в неделя вечер е посетил нощно заведение в областния град, където употребил голямо количество алкохол. Добре почерпеният украинец счупил стъклена маса и това наложило принудителното му извеждане от заведението.

Няколко часа по-късно мъжът установил, че му липсва 25-грамова златна грива и подава съобщение в полицейското управление. Работата по изясняване на случая продължава. Украинецът притежава бизнес виза с адрес на пребиваване Велико Търново, уточняват от полицията.

От областната дирекция на МВР съобщават за още две кражби. Първата е от работилница в местността Юрт дере в Димитровград, откъдето са взети комплект от 10 бутала и ризи за товарен автомобил Татра и 8 кг отпадна тел.
Втората кражба е от мазе на улица „Н. Вапцаров“ в бригадирския град. В мазето е проникнато след разбиване катинар, откъдето е откраднат верижен трион на стойност 400 лева. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.10.2012 21:53 21:53

ЯВНО Е ПЛАТИЛ СЧУПЕНОТО.

Back to top button