Хасково

Продължава подмяната на спирките в Хасково

Ще се постави нова автобусна спирка до УНСС

Продължава подмяната на старите автобусни спирки в Хасково.

Работници на общинското предприятие „Екопрогрес“ премахнаха овехтялата спирка на булевард „България“ до сградата на УНСС. След днешния дъжд те наляха основите на новото съоръжение.

Очакванията са в близките дни да бъде поставена и новата конструкция.

Haskovo.info припомня, че преди 2 години от общината подмениха автобусни спирки по булевардите „България“ и „Раковски“, като остават още няколко за смяна.

След корекция: Месец по-късно отново монтират автобусни спирки в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Махаленец
Махаленец
21.08.2024 20:26 20:26

Супер смях, симулация на дейности ама то няма и кой да я свърши, че и за кого. Умиращ град, дори бих казал отдавна умрял. За 3 години – 5 спирки. Нещо, което би трябвало да свършат айде не за ден, а на ден по спирка да бяха монтирали. Само работниците на снимката като погледне човек и му става ясно що иде реч. Абсолютна бутафория. Областно село Хаскьой. Хеля тва лято ври и кипи, ВиК аварии на всяка пряка, идват, копат, правят-струват, изсипят чакъл, ни подравняват, ни асфалтират, контрол няма, дупки зеят с месеци, а чакъла се разхожда по улиците. Коли минават, застъпват камъчета, хвърчат наляво и надясно, а деца и бебета вървят с родители, докато на някой, недай си боже му излети в окото или слепоочието. Всяка пряка с кофа смърди от жегите, абе изобщо олелия. Хотелите пълни. Силно се надявам и да останат такива, че не е за излизане извън обектите. Туристите ще се видят в чудо и приказ. Супер репутация и реклама за наше село. Е, няма такъв филм наистина.

Мнение
Мнение
21.08.2024 23:37 23:37

Браво!!!
5-та петилетка предсрочно!!!

Sss1
Sss1
22.08.2024 10:51 10:51

На тройката на обръщалото махнах спирката и забравиха да я сложат.

фьгцьб
фьгцьб
22.08.2024 13:38 13:38
Отговор до  Sss1

за една спирка ли си?

Back to top button