Регион

Детски градини получават средства за висококачествено образование

4 детски градини с финансиране от МОН

Харманлийските детски градини „Пролет“ и „Детски свят“ стават част от националната програма на просветното министерство „Хубаво е в детската градина“. За предстоящите дейности те получават по 3 700 лв.

Програмата цели осигуряването на достъп до висококачествено образование и грижи в ранна детска възраст. Тя допринася за разгръщане на потенциала на децата и надграждане професионалните компетентности на учителите.

Детската градина „Ален мак“ в Харманли пък е класирана в програмата „Без агресия за сигурна образователна среда“.

В Димитровград детска градина №1 е финансирана от МОН за обучение на малчуганите по програма „Безопасност на пътищата“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Караджов
Караджов
22.08.2024 12:17 12:17

Голямо значение има кои и какви учители работят в съответните градини! Желаем им успех!

Пипи
Пипи
22.08.2024 13:50 13:50

В една образователна институция процесът е взаимосвързан.Важно е учителите да са със ценз ,който действително отговаря на педагогическото образование ,а не преквалификация без обучение по съответните методики.Другото важно нещо са и децата ,защото последните поколения деца са с малко по различно отношение към образователната система.За това казвам,че процесът е взаимосвързан.

Back to top button