Хасково

Младежи от Хасково борят безработицата на обмен в Сицилия

Младежи, илюстрацияЧетирима младежи, членове на Клуб ЮНЕСКО, заминават на Международен младежки обмен в сицилианския град Фалконе

Проявата, организирана от местната общинска администрация, е на тема „младежка безработица“. По данни на статистическата служба Евростат делът на младите без работа е 22,5%.

Във Фалконе ще се съберат младежи от България, Турция, Латвия, Чехия, Швеция и Италия, които ще споделят проблемите на младите хора, свързани с предизвикателствата на пазара на труда. Те ще дискутират върху съвременните политики на местно и европейско равнище, свързани с преодоляването на младежката безработица.

Както винаги на такива обмени, участниците ще посетят интересни места, ще опознаят чужди култури и със сигурност ще използват последните топли дни, за да поплуват в Средиземно море.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.10.2012 8:19 8:19

Кой ще им плаща разходите,общината от джобовете си 1или от данъците на хората.И като се върнат какво,ще създадат нови раб.места ли?

Анонимен
Анонимен
19.10.2012 8:22 8:22

Като гледам на снимката отиват там да се пляскат,на чужд терен,по сладко е а???

Back to top button