Любопитно

Ансамбъл на ВВС на САЩ с концерт в Димитровград

Разнообразно музикално наследство ще представят „Touch`n Go“ USAFE Band в концерта „Фънк, Соул и Рок музиката на 70-те, 80-те и 90-те“ на 27 август от 20 часа на сцената на площад „България“ в Димитровград, съобщават от общината. Музикалното събитие е в програмата за празника на града.

Touch’n Go е популярен музикален ансамбъл на Военновъздушните сили на САЩ в Европа. Стилистичният им списък включва най-доброто от рок, кънтри, поп и R&B музиката, покриващи пълния спектър на американската популярна музика. Тези професионални музиканти съчетават талант, ентусиазъм и американски усет, за да направят всяко шоу вълнуващо и уникално, допълват от кметството.

Създадена през 1976 г. Touch’n Go развълнува милиони, свирейки в цяла Европа, Скандинавия и Югозападна Азия, осигурявайки подкрепа на войските, както и участвайки в множество публични концерти, фестивали, посолства и военни събития. Техният богат график от турнета се простира музикално и географски, за да донесе звука на Америка на военнослужещите и цивилната публика в чужбина. Изпълненията на Touch’n Go винаги осигуряват уникално и вълнуващо музикално изживяване, тъй като представляват както новаторството, така и златното минало на американската популярна музика и на нейните Военновъздушни сили.

Изпълненията им ще включват музиката на ‘70-те, ’80-те и ‘90-те години на 20-ти век, с песни на Фил Колинс, Earth, Wind, and Fire, Ийгълс, Toto, Led Zeppelin / Heart, Пол Саймън, Сантана, АББА, Арета Франклин, Елвис Пресли, Нена, Journey.

Миро, Николина Чакърдъкова, Силвия и Теди Кацарови ще пеят за празника на Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.08.2024 6:59 6:59

Освен да свирите на кавали,за нищо друго не ставате. Американски боклуци.

Анонимен
Анонимен
23.08.2024 20:43 20:43
Отговор до  Анонимен

Ние искаме руски песни нещем американски

Анонимен
Анонимен
24.08.2024 12:47 12:47

Боли ме дядовият за ансамбъла на ввс

Back to top button