Хасково

„Любовен уикенд“ в театъра – смешна пиеса за сериозните неща

Любовен уикендСпектакълът „Любовен уикенд“ ще играят на 23 октомври в Хасково актьорите от театър „Провокация“ при читалище „Славянска беседа“ – София.

Постановката е по Марк Камолети. Режисьорите на спектакъла са двама – Димо Димов и Вельо Горанова, разказа актьорът Петър Савчов.

Марк Камолети е роден в Женева. Въпреки очакванията да наследи професията на баща си и да стане архитект, той се отдава на артистичната си природа. За цялата си кариера написва 18 комедии, които се радват на огромен успех и му извоюват титлата „Бомарше на ХХ век“. Пиесите му са поставена в над 55 страни. Носител е на титлата „Рицар на Легиона на честта“.

Петър Савчов“Любовен уикенд” е първата пиеса на Марк Камолети.  Тя е смешна пиеса за сериозните неща. Оригиналното й заглавие е „Слугинята Анна“.

Именно Анна е моторът на действието, каза Савчов. Тя е икономката, която ще трябва да се справи със заплетените ситуации, в които участват съпрузи, любовници и любовници на любовниците.

Всеки, който желае може да гледа „Любовен уикенд“ във вторник от 19:00 часа в ДКТ „Иван Димов“ – Хасково. Билетите са по 8 и 10 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button