Спорт

Мартин Бонев и Елена Пападопулу спечелиха титлите на сингъл в Хасково

Това е втора титла за димитровградчанина на турнира

Българите Мартин Бонев и Елена Пападопулу спечелиха титлите на сингъл на турнира до 16 г. от трета категория на Тенис Европа в Хасково, съобщават от федерацията.

Поставеният под №1 Мартин победи във финала с 6:4, 6:1 Сай Муртаза (Румъния). Така димитровградчанинът спечели титлата с пет поредни победи и нито един загубен сет. На трето място се класираха българчетата Виктор Атанасов и Любен Хубенов.

Това е втора титла на Бонев на турнира. Във финала на двойки при юношите Мартин Бонев и Емил Маринов победиха с 3:6, 6:4, 10-4 Марин Абаджиев и Данаил Петров.

Мартин Бонев и Емил Маринов триумфираха с титлата в Хасково

Елена Пападопулу се наложи във финала на сингъл при девойките с 6:4, 6:4 над Лили Бекер (Германия). Пападопулу триумфира с титлата с четири поредни победи и нито един загубен сет. На трето място се класира българката Антония Станева с 6:1, 6:2.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button