Любопитно

Пътници слязоха да бутат аварирал влак

За куриоз с влака от Пловдив до Димитровград разказа днес в профила си във Фейсбук писателката и блогър Йорданка Николова – Дани Дел Нико.

По нейните думи, на излизане от Пловдив, на прелеза до депото, машинистът съобщил, че токоприемникът между контактната мрежа и локомотива се е заключил и пътуването не може да продължи.

Машинистът помолил пътуващите мъже да бутнат влака. Според димитровградчанката, която обаче не могла да документира случката, мъжете успели да придвижат композицията по-лек наклон с около двадесетина метра, което било достатъчно да се получи контакт с мрежата и пътуването продължило.

Въпреки необичайната история влакът пристигнал в Димитровград само с 9-минутно закъснение.

От БДЖ са потвърдили за инцидента пред БНР. Сутринта младежи са помогнали при ситуацията с пътническия влак за Димитровград, който е останал без напрежение в контактната мрежа в участък при Вагонно-ремонтното депо Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button