Хасково

Търсят учители, социални асистенти и шофьори в Хасковска област

86 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област

86 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама учители по джудо, 10 социални асистенти, двама охранители, трима чистачи, камериерка, двама шофьори на товарен автомобил за доставка на месни продукти по магазини, шофьор на лекотоварен автомобил, шофьор на товарен автомобил за превоз на животни, складове и хотели, барман, сервитьор, монтьор на охранителна техника, двама сортировачи в пощата, двама рецепционисти в хотел, логопед, сътрудник по управление на европейски проекти и програми.

В Димитровград имат нужда от учител по информатика в гимназиален етап, учител по математика, двама учители в група за целодневна организация на учебния ден I-IV клас, готвач и помощник възпитател на по половин щат, системен администратор, 12 машинни оператори в производството на електронни модули за автомобили, кредитен специалист в банка, петима монтажници на автомобилни кабелни инсталации, хардуерен техник.

В Свиленград има свободни места за двама шофьори за превоз на деца, учител в група за целодневна организация на учебния ден в I-IV клас, оператор за въвеждане на данни, работник в озеленяването, сезонен работник за отглеждане на тополови фиданки, работник по поддръжка на сгради, домакин, чистач, ВиК инкасатор, работник в кухня, чистач, петима общи работници за обслужване на производствена линия в промишлеността, образователен медиатор, учител на деца с умствена изостаналост, учител в гимназиален етап, който планира, организира и провежда образователния процес, базирайки го върху придобиване на ключови компетентности.

В Харманли се търсят двама образователни медиатори, помощник на учителя, шофьор на товарен автомобил за международни превози, автомонтьор.

В Любимец имат нужда от двама образователни медиатори, работник по поддръжката, в Минерални бани от технически изпълнител на 933 лева заплата, а в Тополовград от учител в прогимназиален етап.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
еми
еми
25.08.2024 10:19 10:19

Вие не разбрахте ли, че всичко е предварително нагласено

Учител
Учител
25.08.2024 10:27 10:27

Един път ми се случи да кандидатствам за работа преди много години, не ме взеха, не защото не съм издържала конкурса, а защото беше преназначение от майчинство. Аз издържах конкурса, но на някой майчинството му беше свършило и беше пусната обявата проформа за да се узакони т.е. да го назначат него с една дума, но иначе ще четете свободно място, което не е точно така …

Доли овчарова
Доли овчарова
26.08.2024 8:57 8:57

Не! Не заблуждавайте хората, че има свободни учителски места! Нямаааааа! Те са само за връзкари,протежета на специални хора!!!!!

Back to top button