Хасково

Изгоряха микробус, селскостопанска постройка и бараки

ПожарМикробус „Мерцедес“ е изгорял в неделя в Харманли, съобщават от „Областно управление“ пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал час и половина след полунощ. Много бързо пожарът се е разраснал и освен, че пламъците са обхванали цялото возило, са се пренесли в съседен товарен автомобил „Ифа“. Огънят е унищожил задната част на втория автомобил, 2 бензинови помпи, газова бутилка и документи.

При друг пожар са изгорели 100 кв.м. от покрива на стопанска постройка в село Сусам. Причината за избухването на огъня е небрежност.

В неделя е пламнал пожар в сухи треви и бараки зад БКС в димитровградския квартал „Простор“. Пламъците са изпепелили две паянтови постройки. Огнеборците са спасили съседна сграда.

Няколко часа по-късно пожар в сухи треви в двор на къща в село Войводово е вдигнал на крак огнеборците. Бързата намеса на пожарникарите е спасила къщата на собствениците. Изгоряла е само външна ролетна щора.

За времето от петък до неделя са регистрирани още 25 пожара в сухи треви и отпадъци в общините Хасково, Димитровград, Харманли, Маджарова, Любимец, Симеоновград, Тополовград и Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button