Спорт

Три златни медала за СКБ Димитровград от „100-те войводи“

Борба, архив3 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала спечелиха борците от СКБ Димитровград на Осмия Международен турнир по борба свободен стил „100-те войводи“ – Сливен.

Очаквано първи са Микяй Наим /кат. 50 кг./ и Димитър Иванов /кат. 54 кг./ и Веселин Станилов /кат. 76 кг./, съобщават от клуба.

Сребърни медалисти са Павел Иванов /кат. 46 кг./, който загуби финала срещу състезател на домакините и Мирослав Иванов /кат. 54 кг./, който игра финал с брат си Димитър Иванов.

Бронзови отличия спечелиха Веселин Петров /кат. 50 кг./, губейки само от съотборника си Микяй Наим и Иван Ангелов /кат. 58 кг./ със загуба от борец от Сливен.

Следващото изпитание пред състезателите от СКБ Димитровград е в началото на ноември, когато предстои едноседмичен тренировъчен лагер в Комрат, Молдова, който ще завърши с турнир.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button