Хасково

Разкриха нелегално нощно заведение при акция в Хасково

Полиция, илюстрацияЗаведение, работещо без документи и с куп нередности, са разкрили при съвместна акция полицаи, служители на НАП и на инспекцията по труда в Хасково.

В нощта срещу събота те проверили заведение на улица „Марин Дринов“, за управители на което се представили 40-годишен мъж от Хасково и 20-годишна жителка на Елхово. Обектът е стопанисван от 48-годишен хасковлия.

По време на акцията от заведението не представили документи за дейността. Служителите на НАП и Инспекция по труда са съставили протоколи за липса на документация по експлоатирането на обекта и липса на трудови договори.

При извършената проверка в търговския регистър е установено, че  управителите нямат връзка с фирмата, стопанисваща обекта. В касовия апарат не са отразени осъществени продажби на намиращите се в заведението клиенти. При извършен „личен обиск“ на 21-годишна варненка – клиент в заведението е открита саморъчно свита цигара с марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button