Любопитно

Ансамбъл на американската армия изнесе концерт в Димитровград

Ансамбълът на Военновъздушните сили на САЩ в Европа „Touch`n Go“ USAFE Band изнесе тази вечер концерт на площад „България“ в Димитровград.

Музикалното събитие премина под мотото „Фънк, Соул и Рок музиката на 70-те, 80-те и 90-те“ и е част от празничната програма за 77-годишнината на Димитровград.

В началото съставът беше представен от джазмена Димитър Русев – Мутата. Създадена през 1976 г. „Touch’n Go“ развълнува милиони, свирейки в цяла Европа, Скандинавия и Югозападна Азия, осигурявайки подкрепа на войските, както и участвайки в множество публични концерти, фестивали, посолства и военни събития.

КонцертИзпълненията им включват песни на Фил Колинс, Earth, Wind, and Fire, Ийгълс, Toto, Led Zeppelin / Heart, Пол Саймън, Сантана, АББА, Арета Франклин, Елвис Пресли, Нена, Journey.

КонцертНа 28 август програмата за празника на Димитровград продължава от 17 часа с откриването на изложбата „От ръката тревненска“ в Историческия музей.

От 18 часа ще стартира състезание по стрийтбол в ОУ „Пенчо Славейков“ и продължава турнирът по футбол на малки вратички на стадион „Раковски“.

Миро, Николина Чакърдъкова, Силвия и Теди Кацарови ще пеят за празника на Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дондон
Дондон
29.08.2024 8:28 8:28

Заменихме руската с американската смешници. Къде е България?

Back to top button