Регион

Жена с Форд и пиян с БМВ се преобърнаха в канавки

Катастрофата между Хасково и Харманли35-годишна хасковлийка с Форд катастрофира снощи на пътя Хасково – Харманли, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Около 18:00 часа жената шофирала лекия автомобил с несъобразена скорост, изгубила контрол над колата и се преобърнала в канавка. От удара е пострадала возещата се на задната седалка 40-годишна хасковлийка. Тя е с фрактура на лява китка. Прегледана и освободена за домашно лечение.

Тази сутрин в 03:50 часа е станало друго ПТП на 2 км от село Зорница в посока село Бели пласт. Поради движение с несъобразена скорост на ляв завой 31-годишен жител на кърджалийското село Люляково се е преобърнал с БМВ-то си в дясно по посока на движението в канавка. Шофьорът е бил пиян. Пробата е отчела 1,8 промила алкохол в кръвта. Ранен е и братът на шофьора, който е с фрактура на 11-ти гръбначен прешлен. Пострадалите са откарани за лечение в МБАЛ – Кърджали без опасност за живота.

През изминалото денонощие са образувани четири бързи производства срещу пияни водачи. В димитровградския арест до 24 часа са задържани 40-годишен жител на село Славяново и 52-годишен мъж от Меричлери с 1,66 и 1,86 промила. В харманлийския арест е 30-годишен любомчанин с 1,43, а в хасковския – 21-годишен младеж от града хванат с 2,20 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button