Хасково

„Тангра“ открива новия сезон с благотворителен концерт идния понеделник

ТанграБлаготворителен концерт организират танцьорите от Балетен спортен клуб „Тангра“ – Хасково. Възпитаниците на Дорина Инджова ще съберат приятели и почитатели в залата на Младежки център – Хасково идния понеделник от 19:00 часа.

„С тази проява ще открием новия сезон и ще се опитаме да съберем пари за костюми и декори за новите танци“, каза за Haskovo.info хореографът Дорина Инджова.

Билетите са на символичната цена от 2 лева. Всеки, който иска, може да си купи пропуск на място в залата на балета в Младежкия център или минути преди концерта на 29-ти октомври.

Феерия от танци и емоции ще предложат децата от „Тангра“. В програмата ще бъдат включени и нови композиции, с които танцьорите ще се представят през ноември на Международния турнир в Скопиe и на фестивала „Пловдив – древен и вечен“ в града под Тепетата.

Първото предизвикателство пред възпитаниците на Дорина Инджова ще е Македония. За там на 2 ноември заминават 16 деца и младежи, които ще се представят в различните стилове с 82 танца. На 10 и 11 ноември пък ще е състезанието в Пловдив. Там ще участват 56 танцьори с близо 150 танца.

Тангра Тангра
Тангра Тангра

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button