Хасково

Двама непълнолетни откраднали 70 литра дизелово гориво

ПолицияДвама хасковлии на 17 години са доведени в хасковското полицейско управление по подозрение за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Момчетата са били спрени от полицаите на улица „Самуил“, докато носели маркуч с мирис на дизелово гориво.

От проведените беседи с тях униформените установили, че в рамките на два месеца непълнолетните са източили 70 литра дизел от колесен трактор и товарен автомобил Мерцедес.

Също за кражба в ареста на РУП – Харманли е задържан 50-годишен мъж от града, за който е доказано, че е откраднал CD от лек автомобил в началото на месеца.

Пет кражби са регистрирани през денонощието в региона. Първата от тях е на 330 лева, 10 грама златни накити, мобилен телефон и велосипед от къща в Харманли. За кражба на 10 лева и кафе машина е съобщено от заведение в Меричлери. От гараж в Свиленград е задигнат оксижен. Четвъртото взломяване е чрез демонтиране на стъкло на къща в село Орлов дол, откъдето са откраднати 6 литра ракия и 10 литра олио. Последната регистрирана кражба за денонощието е на 100 лева на монети и 7 кг хранителни стоки от баничарница на булевард „Г. С. Раковски“ в областния град

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button