Регион

Минерални бани става член на Сдружението на общините в Турция

Община Минерални баниОбщина Минерални бани ще стане член на Сдружението на общините в Република Турция, съобщават от администрацията. Решението е взето на последното си заседание на местния парламент. 

Само шест общини от България ще могат да се възползват от отправената покана, информира заместник – кметът Муса Чолак, който бе на Балканската конференция „Вчера, днес и бъдещето на Балканските държави“ в Истанбул.

Сдружението на общините в Турция е мощна организация с голям бюджет, която подпомага организирането на големи обучения, семинари и конференции с участници от целия свят и реализира проекти във всички сфери. Освен, че ще черпим от техния опит, можем да кандидатстваме за финансиране по различни проекти, които не се спуснати като мерки в България, допълни още Муса Чолак.

За представител на община Минерални бани в Сдружението на турските общини бе определен кметът Мюмюн Искендер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button