Любопитно

Художници рисуват „С Хасково в сърцето“

Участниците в Националния пленер по живопис „С Хасково в сърцето“ разкриха част от творбите си, създадени сред прохладата на парк „Кенана“, съобщават от общината.

Васил Тенев, Илияна Минкова, Ивелина Иванова, Анатолий Станкулов, Тоска Запрянова-Николовa, Атанаска Димова, Неделчо Кучков и Луиза Китар са художниците, които приеха предизвикателството на пленера.

Изложбата с всички картини от националния пленер ще бъде открита на 2 септември от 18 часа в галерия „Форум“.

ПленерНа следващия ден от 10 часа пред галерията, където са творбите на големите художници, ще рисуват малките таланти на Хасково. Тогава ще се проведе второто издание на Минипленер за деца „С Хасково в сърцето“.

ПленерТози красив послепис по живопис дава възможност на всички деца от Хасково да открият изкуството и да развият таланта си, коментира днес заместник-кметът Мария Вълчева. Тя покани всички малчугани да рисуват заедно и с Хасково в сърцето.

Събитията са част от празничната програма за Деня на Хасково – 8 септември.

Представиха програмата за Дните на Хасково 2024 – ВИДЕО, ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button