Хасково

Момиче краде колата на майка си и катастрофира в бетонен стълб

КАТ, илюстрация16-годишна девойка, откраднала тайно колата на майка си, се ударила в бетонен стълб. Момичето се е разминало без сериозни травми и веднага след това напуснало мястото на инцидента на хасковската улица „Георги Кирков“, съобщиха от полицията.

34-годишната майка помислила, че колата й „Субару“ е открадната и подала сигнал в полицейското управление в Хасково. По-късно на спешния телефон 112 е получен сигнал, че автомобилът се е ударил в стълб.

От проведените издирвателни дейности, полицаите са установили, че дъщерята на тъжителката е отнела и управлявала „Субару“-то без знанието на майка си, катастрофирала е и изоставила колата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
жаба
жаба
24.10.2012 12:27 12:27

О, малко му е на това момиче,трябваше да се пре*ие и друг път нямаше да помисли за кола,а майката втори път да внимава с ключовете!

очевидец
очевидец
24.10.2012 16:23 16:23

Девойката е избягала, а родителите се опитаха да я покрият, ама не стана

кико
кико
09.11.2012 18:58 18:58

Това момиче е от моя клас и е много зле ! :D:D

Back to top button