Хасково

Автомобили газят двама пешеходци в Хасково

КАТ, илюстрацияДва пътни инцидента с пешеходци са станали през изминалото денонощие в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Без опасност за живота е 62-годишен мъж. В 14 часа вчера на булевард „България“ в Хасково лек автомобил с неустановени марка и водач при потегляне е минал през крака на мъжа. Пострадалият е прегледан в Многопрофилната болница в Хасково, където му е премахнат нокътя на пръст на левия крак.

С контузия на десния крак е и 59-годишна пешеходка. Жената е била блъсната към 17,30 часа вчера от 18-годишна водачка на „Рено“ на улица „Бузлуджа“ в Хасково. Поради движение с несъобразена скорост, тя е загубила контрол над колата, качила се на тротоара в дясно и е блъснала пешеходката. Пострадалата е освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button