Спорт

Хасковлия спечели турнира по табла в Димитровград

Хасковлията Валери Димитров спечели турнира по табла в Димитровград с водещ Димитър Туджаров – Шкумбата, съобщават от общината.

Надпреварата с 61 участници е част от празничната програма за 77-годишнината на града.

Наградата за Валери е две нощувки за двама и пълен ол-инклузив в спа комплекс в смолянското село Баните. Той си тръгна и с табла от популярна марка узо.

Второто място завоюва младата Гергана Желязкова. Тя получи кашон узо и табла, на трето място е Тодор Генчев с награда красива табла, а четвърти остана Методи Янев, който бе поздравен от Шкумбата за достойната игра и бе възнаграден шеговито с бутилка трапезна минерална вода.

Множеството участници и зрители се събраха на централната градска алея на площад „България“, където се проведе турнира. Повече от половината от феновете на популярната игра се бяха записали предварително, а останалите направиха това днес преди старта на турнира. Те трябваше да са пълнолетни.

Жребий определи съперниците в първия кръг. По регламент участниците играха 2 от 3 игри от „обикновената табла“. Шкумбата създаваше невероятно настроение с шеги и вицове, както и специалните си изпълнения на популярни парчета. Асистентки на популярния водещ бяха момичетата от ОЦТИ „Галаксико“.

Програмата в съботния ден продължава с Pool moto party на басейн „Химик“ от 14 ч., дигитални разходки в Планетариума от 15 ч. и 17 ч., зрелищно Стънт мото шоу с каскади от 19:30 ч. на бул. „Димитър Благоев“, Пиано бар на открито със специалните гости Силвия и Теди Кацарови на пл. „Поезия“ от 20:30 ч. и рок-концерт на басейн „Химик“ от 21 ч.

Миро, Николина Чакърдъкова, Силвия и Теди Кацарови ще пеят за празника на Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button