Хасково

Концертите за празника на Хасково ще са в подкрепа на Никол, Гого и Рени

Семействата на три хасковски деца – Гого, Никол и Рени, се обединиха в обща кауза.

Благотворителната акция „Надежда за живот“ ще се проведе по време на всички празнични концерти, които общината организира по повод Деня на Хасково.

От утре до неделя, включително, по време на празничните събития ще има кутии за дарения от кампанията „Надежда за живот“ в подкрепа на Гого, Никол и Рени.

Благотворителност„Всеки лев е лъч надежда“, казват семействата на децата и призовават всеки гост и жител на Хасково да дари според възможностите си, за да подари надежда.

Благотворителни кутии за дарения ще има:

На 2 и 3 септември на ПИАНО БАР ПОД ЗВЕЗДИТЕ, фонтаните пред ОНЧ „Заря – 1858“  от 20,00 часа.

На 4 септември на ГОЛЯМОТО ГРАДСКО DJ-ПАРТИ –с Френската техно чело група VLTN2 , любимите DJ на Хасково, със специалното участие на DJ Живко Микс, КСК „Спартак“ от 20,00 часа.

На 5 септември по време на ВЕЧЕР НА ВЕЧНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ – концерт на Кристина Димитрова и любимата вокална група на България Тоника СВ, КСК „Спартак“

На 6 септември по време на ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ с  невероятната Невена Цонева и ангелогласната Деси Добрева, КСК „Спартак“ от 20,00 часа.

На 7 септември на БАЛКАНСКА ВЕЧЕР В ХАСКОВО – с Джулия и невероятната Есил Дюран, КСК „Спартак“ от 20,00 часа.

В празничния 8 септември, когато ХАСКОВО ПРАЗНУВА СВОЯ ДЕН с Празничен концерт на талантливата Дивна и ненадминатата Мария Илиева, КСК „Спартак“ от 20,00 часа.

Подробности за дарителските кампании на трите деца и банковите сметки може да видите на:

Помогни на малкия Георги

ПоДари живот на Рени

Заедно за Никол

Представиха програмата за Дните на Хасково 2024 – ВИДЕО, ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button