Спорт

42 тенисисти се включиха в празничен турнир

Ясни са победителите в турнира по тенис на корт, организиран по повод празника на Димитровград, съобщават от общината.

Първенци на двойки са Георги Славов/Йоан Гаргов от Хасково. На второ място се класира Даниел Бонев/Диян Димов от Димитровград, а трети в надпреварата с равен брой точки станаха двойките Радослав Бонев/Павел Георгиев от Димитровград и Станислав Манолов/Ивайло Андонов от Харманли и Димитровград.

Във финала на сингъл на първо място се класира Станислав Манолов от Харманли, на второ място е димитровградчанинът Ивайло Андонов, на трето място отново с равен брой точки са димитровградчаните Веселин Апостолов и Даниел Петков.

42 участници от различни градове от страната участваха в традиционния турнир по тенис на корт, в който се изиграха повече от от 40 срещи.

Тази вечер от 17 часа на корт 1 младата надежда на българския тенис до 16 г. Мартин Бонев ще направи специален демонстративен мач за своите съграждани по повод празника на града.

Димитровградчанинът, който е един от тримата българи попаднали в топ 100 на класацията „Тенис-Европа“ ще играе срещу Кристиян Митев от Хасково. Срещата обещава да е атрактивна, допълват от кметството.

Миро, Николина Чакърдъкова, Силвия и Теди Кацарови ще пеят за празника на Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button