Спорт

Тържествено откриха учебната година в СУ „Стефан Караджа“

Тържествено откриха учебната година в Спортно училище „Стефан Караджа“ в Хасково.

По традиция това става в началото на септември. През следващите две седмици децата са на спортен лагер, като тренират по стадионите и залите. От 16 септември те влизат в класните си стаи.

Годината започват 220 ученици, от които новите са 55. Те тренират 8 вида спорт. Новите треньори са Християн Христозов и Христо Шулеков, които ще готвят децата по джудо.

Спортно училищеВсички бяха поздравени от директора Силвия Тенчева, която пожела на новите ученици бързо да се адаптират, а на всички успешна и благословена учебна година.

Спортно училищеПоздрави отправиха още старши експертът по български език и литература в РУО – Хасково Нели Дялкова, директорът на ОП „Спорт, отдих и туризъм“ Димитър Траянов, а треньорът по хандбал Ирина Миладинова прочете поздравителен адрес от министъра на младежта и спорта Георги Глушков.

Имаше музикален поздрав и танцово изпълнение от танцьори на ОЦТИ „Галаксико“ – Димитровград с ръководител Тихомир Митев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.09.2024 15:30 15:30

ЗАКРИВАЙ!!!!

Спиро
Спиро
02.09.2024 20:00 20:00

Нека свирката

Back to top button