Спорт

Малки хасковски футболисти станаха шампиони на турнир в Асеновград

ФК „Хасково“ участва на турнира „Краси Костов“ в Асеновград, който се проведе от 29 август до 1 септември.

Футболистите родени 2018 година станаха шампиони в своята възраст, като в груповата фаза победиха ФК „Шампион“ (Стара Загора) с 5:1 и загубиха от ФК „Арда 1924“ (Кърджали).

На полуфинала завършиха наравно в редовното време и победиха на дузпи ФК „Кърджали“, като вратарят Онур Юсеин спаси две от дузпите.

ФутболНа финала хасковлии се изправиха отново срещу ФК „Арда 1924“ (Кърджали) и постигнаха победа с 3:2. 4 минути преди края на мача те губеха с 1:2, но успяха да обърнат резултата в своя полза след успешното включване в игра на Радослав Александров, който помогна на Антоан Якимов да отбележи два от решаващи гола за крайното 3:2.

ФутболГолмайсторът Антоан Якимов се отличи и с индивидуална награда за най-добър нападател на турнира, допълват от клуба.

ФутболГрупата от футболисти взели участие за Хасково: Онур Юсеин, Толга Мурад, Калоян Димитров, Джесур Халим, Антоан Якимов, Георги Демирев, Радослав Александров, Мартин Иванов, Георги Илчев.

Това е първи спечелен турнир за децата. От ръководството на клуба изказват благодарности на родителите за отзивчивостта и подкрепата към всички деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.09.2024 19:55 19:55

Жалко само, че съдията не зачете чист гол на ФК „Арда“ Кърджали и наистина да бъде чиста и заслужена победа.

Анонимен
Анонимен
07.09.2024 18:05 18:05
Отговор до  Анонимен

Дали има гол или няма гол, съдията преценя.Но пък когато играят играчи по големи от конкретния набор(вратарят Ви Д.М) това вече е жалко!!!

Back to top button