Спорт

Силно представяне за „Мега спорт“ на международен турнир

Състезателите на хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“ се представиха силно на международния турнир „Plovdiv cup aerobics open“.

Състезанието се проведе в Пловдив от 30 август до 2 септември с 570 участници от 25 държави.

Значими успехи записаха за възпитаниците на клуба, които са включени в националния отбор на България за предстоящото Световно първенство по спорна аеробика, което ще се проведе в град Песаро, Италия през септември.

АеробикаВ индивидуалната надпревара, във възрастова група 12-14 години, Стефани Лечева извоюва златен медал с перфектното си изпълнение, за което получи много висока оценка. С бронзови медали се окичиха Мария Вълчева, Неда Запрянова и Стефани Лечева в категория тройки, с минимални разлики в оценките от първенците.

Във възрастова група 15-17 години Атанас Благоев спечели сребърен медал в категория групи и пето място в категория тройки.

В категория групи при 12-14 годишните на четвърто място се класираха Запрянова, Вълчева, Лечева, Крушарска, Рибарова, на пето място Параскова, Хаджиева, Карева, Стоилова, Начева и на десето място Стоянова, Трендафилова, Колева, Хаджикулова, Благоева.

АеробикаПризови места на квалификациите извоюваха и другите ни три тройки при 12-14 годишните – шесто място за Дия Параскова, Магдалена Хаджиева и Анастасия Начева, осмо място за Галина Стоянова, Ивайла Трендафилова и Габриела Колева и десето място за Анджелина Карева, Михаела Стоилова и Антония Благоева.

Много добро класиране и за индивидуалните изпълнения на Магдалена Хаджиева, Неда Запрянова и Мария Вълчева, които се класираха на шесто, седмо и 13-то място на квалификациите.

При 9-11 годишните Джемре Стефанова, Никол Стоилова и Аделина Некезова спечелиха златен медал в категория тройки с много висока оценка за артистичност.

В индивидуалната надпревара, с втори резултат от квалификации, Джемре Стефанова се класира на четвърто място, а Никол Стоилова на шесто.

В категория групи Стефанова, Некезова, Стоилова, Хашим и Христозова се класираха на пето място на квалификациите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.09.2024 21:58 21:58

Браво!

Back to top button