Хасково

Пиян шофьор без книжка отнесе табела на кръговото до Шел

КатастрофатаПиян шофьор се заби в табелата за София на кръстовището с кръгово движение на хасковския булевард „Васил Левски“. Катастрофата стана малко след 22 часа снощи. 

При навлизане в кръстовището, заради несъобразената скорост, 25-годишният водач не успял да вземе завоя, колата се качила на бордюра и се забила в указателната табела.

Тестът с дрегер отчете наличие на 2,25 промила алкохол в кръвта на водача. В хода на проверката се установи, че хасковлията е и неправоспособен. В „Мерцедес“-а му пътуваха още двама мъже. Всички се разминаха без сериозни наранявания.

Пред дошлите на мястото на инцидента полицаи тримата обясниха, че празнували Курбан Байрам. Срещу пияния шофьор е образувано бързо полицейско производство. Той е задържан в ареста за 24 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Още едно бързо производство е образувано в свиленградското управление. То е срещу  24-годишен жител на село Мезек, който шофирал без книжка след влязло в сила наказателно постановление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
obiknoven
obiknoven
27.10.2012 10:33 10:33

porednoto dokazatelstvo che shofirane i alkohol ne moje da sa na edno.

kak
kak
27.10.2012 10:40 10:40

dobre che se e natresal v tabelata,mi ako beshe se zabil v nqkoia kola i imashe jertvi,kakvo praim tgava.
Sramota e …kolko nevini hora zaginaha zaradi hora kato tozi alkoholik…sega taka go drashte 6 meseca na toplo

skinar
skinar
27.10.2012 16:09 16:09

ТОЯ ЦИГАНИН ГО ЗНАЕМ ! ОТ ОРФЕЙ Е ! ЩЕ МУ СЕ РАЗКАТАЕ ФАМИЛИЯТА НА ТОЯ!

Back to top button