Хасково

Неизвестен рани 2 деца и избяга

ЛинейкаНеизвестен водач е ранил две деца и е избягал от мястото на произшествието. Инцидентът е станал около 11 часа вчера в хасковския квартал „Орфей“. 

Сигналът е постъпил от 31-годишна хасковлийка. Според нея децата – две момчета на 7 и 9 години – са пресичали пътното платно, когато са били връхлетени от автомобил. Те са пострадали леко. 7-годишният е с охлузване на левия хълбок, а по-големия  с контузия на пръстите на десния крак.

Момчетата са прегледани и освободени за домашно лечение. Пътните полицаи издирват неизвестния автомобил, причинил произшествието и неговия водач. Работата по случая продължава.

При друга катастрофа вчера по пътя село Горски извор – Хасково е пострадал 82-годишен велосипедист. Мъжът се е движил неправилно в насрещната пътна лента и е бил блъснат от Опел Вектра, шофиран от 21-годишен водач от Хасково. От удара, велосипедистът е с охлузни рани по главата и тялото. Той е прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button