Хасково

Делян Делчев излезе от СДС, стана независим съветник

Делян ДелчевОбщинският съветник от СДС Делян Делчев от днес е независим. Решението си той мотивира с голямото си разочарование от факта, че идеята му за обединение на дясното пространство няма да се осъществи.

„Успех на предстоящите избори. Живи и здрави!“, заяви от трибуната Делян Делчев, който бе председател на предишния Общински съвет. „Не виждате ли в дясно какво става в СДС – фракции най-различни и това е крах„, коментира пред Haskovo.info съветникът. „Едните играят за ГЕРБ, а другите обслужват други интереси. В крайна сметка ще има 2-3 места избираеми на част от структурите на СДС вътре в ГЕРБ или в някоя друга дясна партия и всичко ще бъде пито и платено и край.“, каза още Делчев.

Той изрази разочарованието си и от липсата на комуникация вътре в СДС. „Идва единият председател Мартин Димитров в Симеоновград и бърза за не знам къде си. Преди дни дойде другият – бърза за Кърджали и няма време за разговори, а аз исках да има едно обединение в дясно.“ – така общинския съветник обясни голямото си разочарование.

Той подчерта, че влизането на двама общински съветници от СДС в местния парламент е благодарение на него. Негова била и заслугата сините да имат селски кмет в Хасковско.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
4etec
4etec
26.10.2012 16:55 16:55

tozi delqn e vluben v se*e si mnogo si vqrva

Духът
Духът
29.10.2012 15:07 15:07

По понятни причини, в България целият преход беше режисиран и контролиран от червената номенклатура и нейния КГБ/ДС апарат. Всички „проекти“ за движения и партии – и БСП, и ДПС, и СДС, и Жорж Ганчевоия Бизнес Блок, и НДСВ, и Атака, и РЗС, и ГЕРБ, и Кунево-Пръмовото „Движение на Гражданите“ са създадени от едни и същи задкулисни сценаристи. И въпреки всичко, в историята на българския политически живот Носител и Символ на Духовния Подем за Свобода, Демокрация и Европеизация остава завинаги Синята партия, както и да я наричаме сега. Затова всички неподвластни на службите нейни бивши лидери и активисти са морално задължени пред изстраданите надежди на своя народ да бъдат сплотени и да дават тон на процесите за Демократизиране и Европеизация на България ! България има нужда от Духа на Синята идея ! Проклятие ще се стовари върху главата на всеки, който се опитва да „чете заупокойни молитви“ над Свободолюбивия Дух на нашия хилядолетен народ !

Back to top button