Любопитно

Списание разказва за успелите хасковлии

Списанието „CODIFY sport ХАСКОВО“ беше официално представено в двора на Кирковото училище от издателя и вдъхновител Станислава-Владимира Станкова, съобщават от общината.

„Това, че сте тук означава, че работим заедно и създаваме общност на културни ценности. Наричат списание CODIFY иновация в комуникацията, защото нашата мисия е да застъпваме грамотността и посредством нея да създаваме истински човешки взаимоотношения“, каза Станкова.

„Благодаря на всички гости на броя. Това са хора със съществен принос за града. На страниците на „CODIFY sport ХАСКОВО“ ще откриете общественици, политици, лекари, спортисти. Всички те декларираха своята ангажираност не само към града, но и към гражданите на Хасково и за Хасково“, допълни Станкова.

СписаниеГости на премиерата бяха кметът Станислав Дечев, заместниците му Мария Вълчева и Динко Тенев, представители на институции, именити хасковски спортисти, творци и представители на спортни клубове и неправителствени организации.

Почетният гражданин на Хасково Ваня Дерменджиева – една от най-успешните български баскетболистки, бе сред специалните гости на премиерата. „Уважавам хората, които са постигнали нещо в живота и оценяват това, което другите са постигнали. Благодаря Станислав-Владимира Станкова, която прави нещо невероятно, за да съществува подобен вид културна ценност. Поздравявам всички и с удоволствие ще се включвам в следващи стойностни събития, за да бъда достойна гражданка на Хасково“, каза Дерменджиева.

Списание„Щастлив съм, че има такива събития. Затова винаги съм правил всичко възможно те да се случват. Списание CODIFY представя успелите хора на Хасково. И защото писаното остава, всички, които са в кориците на изданието, ще останат, за да четат идните поколения кой и какво е постигнал за нашия град. Благодаря Ви, че ви има!“, каза градоначалникът.

CODIFY-автор е Лора Стаматова. Тя сподели своята връзка със списанието и личната си история със Станислава-Владимира Станкова.

„CODIFY sport ХАСКОВО“ се издава по програма Културни инициативи на Община Хасково.

Представиха програмата за Дните на Хасково 2024 – ВИДЕО, ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Питам си
Питам си
05.09.2024 12:13 12:13

Да разбираме ли, че се набляга на присъствалите, защото съдържанието на списанието не е толкова интересно? За първи път чета реклама на списанието без нито ред за конкретното съдържание в него. Да не би да е шифровано? 😏

пешеходец
пешеходец
05.09.2024 13:08 13:08

Това изглежда като добре направено SEO, но като текст, който ще се чете от човек, не носи полезна информация 🙁 Какъв е смисълът на статията? PR на отминало събитие?

Back to top button