Хасково

Дъждът направи езеро пред Бизнесцентъра в Хасково

Наводнения след дъждаВ езеро се превърна участъкът между малкия и големия Бизнесцентър в Хасково. Причината за това са проливните дъждове, които се изляха и затлачиха с листа шахтите. 

Това попречи водата да се отича и на много места в града се образуваха езера. Затова тази сутрин работници от „Титан“ започнаха почистването на шахтите.

Нивото на водата в наводнения участък през Бизнесцентъра на места достигаше 20 сантиметра. Шофьорите преминаваха с особено внимание и молитви колите им да не изгаснат.

40 литра на кв.м.  е изсипалият се дъжд в Хасково вчера, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория. Най-много е валяло в Изворово – 48 литра на кв.м., а най-малко – в Меричлери – 24 литра на кв.м.
До края на деня също се очакват превалявания, но няма да бъдат толкова интензивни, уточниха синоптиците.

Проливните дъждове вчера създадоха работа и на пожарникарите, които са се отзовали на близо 15 сигнала. Те са отводнявали два пъти блок на бул. „Стефан Стамболов“ в Хасково, бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград, казино и супермаркет в Свиленград, мазета и шахти.

Наводнения след дъжда Наводнения след дъжда

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button