Хасково

Учители от гимназията по туризъм на семинар за работа по европейски стандарти

СеминарътПреподаватели от Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ – Хасково взеха участие в семинар на тема „Организационна култура и работа в екип“.

Лекторите проф.Красимир Петров и Дарина Илиева от Европейския институт за мениджъри представиха най-популярните практики за работа в училище според европейските стандарти.

По думите на проф. Петров българските учители не отстъпват на европейските си колеги по компетентност. Това доказаха и учителите от ПГТ %Ал. Паскалев% в Хасково. В хода на обучението те бяха разделени на екипи, демонстрираха сплотеност, организираност и умение за бързо вземане на решения.

Безпроблемното справяне с конфликтни ситуации подреди хасковските преподаватели в челната петица сред колегите им от други европейски страни като Германия и Франция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Енчо Колев
Енчо Колев
04.11.2012 22:41 22:41

И аз бях на семинар на педставеният по-горе професор.Дали наистина е такъв?

Back to top button